Наметки, широки и долги џемпери и тексас јакни се вообичаени за претстојното постудено време. Томи Хилфигер ни ја претставува новата колекција во рамки на Томи Ајконс линијата.

Моделите Хејли Болдвин и Вини Харлоу се заштитниот знак на колекцијата. А, дождовни мантили, долги фустани панталони со широки ногавици, исто така, се во понудата.

Што се однесува до боите, доминираат морнарско сина, бордо, крем и металик златна.Автор: Администратор
Објавено на: 06/09/2018 02:14