Во СЦ „Борис Трајковски“ изминатиот период беа реновирани сите соблекувални, но најинтересен новитет е што за првпат салата добива и Вип соблекувална, односно просторија каде што светските и регионални музички ѕвезди ќе можат да се опуштат пред и по концертите.

Први музичари кои беа гости во Вип соблекувалната се 2 Chellos, а во наредниот период таму ќе се опуштаат Здраво Чолиќ, Ерос Рамацоти, Лени Кравиц, Лепа Брена и многу други музички ѕвезди кои ќе настапат во Вип Арена „Борис Трајковски“.

Вип соблекувалната е градена по светски стандарди и се состои од една поголема просторија , каде што има фрижидер, телевизор и простор за седење, тоалет и неколку туш кабини. На Балканот, единствена Вип соба од ваков тип има само во белградска Арена.Автор: Администратор
Објавено на: 09/11/2018 15:48