Вооружениот напаѓач, кој уби 12 лица во бар во јужна Калифорнија, самиот се застрелал, покажа аутопсијата на неговото тело.

Локалната полиција потсети дека 28-годишниот Иан Дејвид Лонг беше пронајден мртов на местото на нападот.



Автор: Администратор
Објавено на: 11/11/2018 12:41