Саботата, 23 февруари, во Кочани, „Sport Life“ го прогласи најдобриот од сите играчи во финалето на Типстер купот од првата - есенска етапа. Победникот е Александар Трендафилов oд Кочани, кој со освоените 83.283,9 поени се рангираше на првото место. Пред објектот на „Sport Life“ во близина на трговскиот центар во Кочани, му беа врачени клучевите заедно со главната награда - „Peugeot 308“.

„Sport Life“ за своите играчи и лојални членови обезбедува секогаш интересна понуда, со највисоки бонуси. Во моментов имаме над 800 игри и можности за добивка, а Типстер купот е традиција која години на назад им дава можност на учесниците да добијат вредни награди, оваа година имаме два автомобила како награда за најдобрите типувачи“, истакнуваат од „Sport Life“.

Типстер купот продолжува до 30-ти мај, а второто финале е од 10-ти до 30-ти јуни, по што ќе биде прогласен победникот и воедно добитник на вториот автомобил.

ТИПСТЕР КУП е натпревар како дел од програмата за лојалност и рангирање на редовните играчи на „Sport Life“. Со своите веќе уплатени тикети, сеедно дали се погодени или не, играчите, т.е. членовите во Sport Life Клубот се натпреваруваат кој е поуспешен во типувањето.Автор: Администратор
Објавено на: 25/02/2019 14:09