Еби Робертс (58) баба на шест внучиња од Бургос во Шпанија, остварува машки фантазии во соба покрај друга во која престојува нејзниот сопруг. Наместо да ужива во пензионерски денови, таа продава секс за да, како што тврди – преживее.

Се работи пред камера шест денови во неделата. По осум часа се шета гола или полугола во потпетици, се допира, задоволува и прави се што бараат клиенти од неа. Покрај тоа, месечно снима и по шест филмови за возрасни со мажи кои доаѓаат во нејзиниот дом. За тоа време, нејзиуниит сопруг гледа спортски канали.

Таа и сопругот биле сексуално многу активни дури биле и свингери пред тој да преживее срцев удар. Морал да престане со секс за да преживее.

– Никогаш не сакав да бидам порно ѕвезда која изгледа како Барби. Многу гледачи посебно оние младите, сакаат да ме видат како баба сексуален работник, објаснува Еби.

Сопругот е полн со разбирање за нејзината работа.

– Жал ми е што толку напорно работи. Но, мораме така бидејќи живееме од парите што ги заработува, вели нејзиниот сопруг Сорен.Автор: Администратор
Објавено на: 20/06/2019 14:02