На јужнокорејската интернет-страница за сертификација на технолошки производи – НРРА, се појавија првите фотографии од новиот Самсунг „Галакси воч 3“ паметен часовник.

Дизајнот ќе биде сличен на оригиналниот модел „Галакси воч“ претставен во 2018 година, секако – со многу понапредни спецификации.

Овие паметни часовници работат со поддршка на Андроид оперативниот систем.Автор: Администратор
Објавено на: 18/06/2020 15:47