Заменик – претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денеска ќе изврши увид во градежните активности на објектите за домување и волонтерски активности на присутните лица, во организација на граѓанската организација Habitat for Humanity.

Објектите за домување на оваа организација во Велес се градат на локацијата, на спојот на улиците Живко Фирфов и Невена Георгиева Дуња.Автор: Администратор
Објавено на: 24/06/2021 10:12