Прекин на водоснабдувањето денеска од 10:00 часот ќе имаат корисниците од Долно Лисиче.

Јавното претпријатое „Водовод и канализација“ информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект на улица „2/30“, во Долно Лисиче.Автор: Администратор
Објавено на: 23/09/2021 12:59