Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски,е избран за претседател на Скопскиот плански регион.

Им благодарам на сите колеги градоначалници кои едногласно ме избраа за претседател на Скопски плански регион.

Рамномерниот развој ќе биде наш приоритет во иднина за да нема заборавени општини.

Очекувам соработка со сите општини и институции, заедно да градиме силна локална самоуправа со развиени општини – порача Стефковски по именувањето.Автор: Администратор
Објавено на: 02/12/2021 04:24