Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска за вршител на должноста директор на ЈП Депонија „Дрисла” го назначи Јане Мицевски, дипломиран економист, со повеќегодишно работно искуство на раководни позиции, соопшти прес-службата на град Скопје.

Оваа промена на раководната позиција на ЈП „Дрисла“ појаснуават дека доаѓа по разрешување на Коста Начевски од вршител на должноста директор на ова претпријатие.Автор: Администратор
Објавено на: 03/12/2021 03:20