Во Sport Life стартуваше акцијата за најмногу погодени натпревари на тикет:„До 50 шанси за 100 000 денари“.

Истата ќе трае од 31 јануари до 27 февруари оваа година, и ќе се одвива низ 4 неделни етапи, од понеделник до недела.

Во тој период, во секоја одделна етапа, Sport Life ќе доделува вредни подароци за првите тројца играчи со најголем број погодени натпревари на еден тикет, независно дали е тикетот добитен или недобитен.

За најуспешните играчи обезбедни се:

- по 100 000 денари за прворангираните во секоја етапа;

- месечно обложување со вредносни ваучери од 100 денари за секој ден, за второрангираните од секоја етапа и

- месечно обложување со дневни вредносни ваучери од 50 денари за треторангираните играчи. Минималната уплата на тикет е 20 денари, додека на еден тикет може да се одиграат и до 50 натпревари, со минимален коефициент од 1,30. Акциската понуда важи само за несистемските тикети, односно за тикетите со една комбинација уплатени со приложување на СЛ клуб картичката, а ги опфаќа и тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикетите со натпревари од Супер тип понудата.

Сите информации во врска со овој натпревар, како и тековната ранг листа можете да ги дознаете ТУКА.

Со зачленувањето во СЛ клубот играчите na Sport Life се здобиваат со екслузивно право да учестуваат во оваа и голем број други акции и натпревари како што се Типстер на месецот, Sport Life Мени, како и да освојуваат поени за вредни подароци од СЛ маркетот.Автор: Администратор
Објавено на: 14/02/2022 17:20