На 28.06.2022 на ул.„Борка Утот“ во Прилеп, полициски службеници од ОВР Прилеп го привеле Д.Ќ.(45) од Прилеп. За него била издадена судска наредба со која се барал за издржување на казна затвор од една година.

Лицето било предадено во Казнено-поправната установа Затвор Битола за издржување на казната.Автор: Администратор
Објавено на: 29/06/2022 12:46