Денеска во салата Автокоманда, пред голем број на спортски работници и членови на ракометните школи на РК Алкалоид, клубот ја промовираше и новата навивачка химна.

РК Алкалоид прераснува во исклучително сериозен ракометен проект. Дел од новите работи кои се направени во клубот е и химната која клубот ја презентираше денеска.Автор: Администратор
Објавено на: 24/12/2022 21:08