Според исказите дадени во ЈО, Велешанецот Панче Жежовски имал должничко-доверителски односн према првоосомничениот Љупчо Палевски - Палчо во износ од 500 евра.

Тоа е една од причините тој да биде ликвидиран и да му биде одземено возилото со кое е киднапирана Вања, истакна Јавниот обвинител, Гаврил Бубевски.Автор: Администратор
Објавено на: 04/12/2023 10:41