Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски присуствуваше на отварањето на новиот штаб на партијата во Куманово.

Прекрасна и победничка атмосфера при отворање на новиот штаб во Куманово. Народот смета дека му е украдена државата, време е да си ја вратиме. Македонија има иднина!, пишува во својата објава Мицкоски.Автор: Администратор
Објавено на: 22/02/2024 04:43