Владата на Србија денеска одлучи да биде зголемена цената на лебот од брашното Т-500 поради како што наведуваат поскапување на суровините.

„Поскапувањето нема значително да влијае на стандардот на потрошувачите“, тврдат од српската Влада во соопштение.

Во соопштението од Владата не е наведена која е максималната цена на лебот од брашно „Т-500“.Автор: Администратор
Објавено на: 20/06/2024 16:36