До редакцијата на makpress.mk стигнаа две ливчиња од скопска обложувалница со неверојатни добивки.

Иако играчот е добитен, сепак за многу малку не успеал да стигне до добивка од 250.000 денари со 10 евра.

Дечково е играчиште или малер? Проценете сами!

Играчиште или малер? Му избегаа 200.000 денари!


Автор: Администратор
Објавено на: 27/02/2017 18:08