Некои луѓе едноставно имаат среќа. Погледнете дел од авионските несреќи кои се случиле токму пред нив а сепак останале неповредени.

Во видеото можете да видите 5 сообраќајни несреќи кои се случиле во нивна непосредна близина или биле дел од истите а некои се снимени преку go pro камера.Автор: Администратор
Објавено на: 03/03/2017 00:40