Биди добитен со Мakpress.mk! Овој пат Ви доделуваме Sport life ваучери во висина од 50, 100 и 200 денари за натпреварот Манчестер Сити – Ливерпул.

Се што треба да направите е:

* Like на фејсбук страната на Makpress.mk

* Share на постот

* Во коментар прогнозирајте го резултатот

Првите петорица кои ќе бидат најбрзи и ќе го погодат точниот резултат на натпреварот Манчестер Сити – Ливерпул ќе добијат ваучер во висина од 200 денари, вторите петорица ќе добијат ваучер во висина од 100 денари додека останатите кои ќе одговорат точно ќе добијат ваучер во висина од 50 денари.

Добитниците на ваучери ќе бидат објавени на страната на makpress.mk и на фејсбук страната.

Играј различно и освој ваучер за летување со спортските обложувалници Sport Life!

Се што треба да направите е да составите тикет од стандардната понуда на натпревари или од понудата за обложување во живо или пак комбинација од двете на кои ќе има најмалку шест различни типови.

Уплатете ги во некое од уплатните места на Sport Life приложувајќи ја Sport Life клуб-картичката.

Фати го тикетот со највисок вкупен коефициент или имај тикет со еден промашен пар и најголем коефициент на фатените натпревари за времетраење на акцијата и одбери каде ќе патуваш.

Sport life Ви доделува вредносен ваучер за летување од 60.000 денари за најголем погоден коефициент, 60.000 денари вредносен ваучер за летување за најголем коефициент со еден промашен пар како и 30.000 денари вредносен ваучер за летување за второпласиран погоден коефициент, 20.000 денари за летување за третопласиран погоден коефициент, 10.000 денари за летување за четвртопласиран коефициент и 2.000 денари ваучер за уплата за петтопласиран коефициент.

Сите детали за акцијата Играј различно и освој ваучер за летување со Sport Life можете да ги видите на интернет страната на Sport life – sportlife.com.mkАвтор: Администратор
Објавено на: 20/03/2017 00:07