Запознајте го Steve Feltham човекот кој својот живот го посветил на пронаоѓањето на чудовиштето Лох Нес.

Си поднел отказ на работното место, го продал својот дом само за да ја следи својата животна пасија – Да го пронајде Неси, чудовиштето од Лох Нес.

Steve Feltham е еден и единствен кој од далечната 1991 година живее покрај ова езеро и секојдневно го набљудува. Дали успеал да го пронајде Неси? Погледнете во видеото.Автор: Администратор
Објавено на: 20/03/2017 21:50