Makpress.mk во соработка со ANNE Semonin Hotel Russia им доделува вистинско уживање на четири наши читатели во Спа центарот, во времетраење од 2 часа.

Спа центарот ANNE Semonin Hotel Russia постојано Ви нуди попусти, поволности и привилегии.

Направете свој пакет од медицински масажи кои ќе помогнат да се ослободите од болката и притоа да се релаксирате. За подобар сон, за намалување на депресија, зголемување на имунитетот и хроничните болки, за закрепнување од операција или повреда, против главоболки и болки во врат и кичма.

КУПЕТЕ 4 МЕДИЦИНСКИ МАСАЖИ (30 мин), и добијте една подарок.

Makpress.mk во соработка со ANNE Semonin Hotel Russia им доделува вистинско уживање на четири наши читатели во Спа центарот, во времетраење од 2 часа.

Среќните добитници на наградата се:

1. Ирена Стамеска

2. Ана Миовска

3. Кристина Арсова

4. Љупка Гогова

Пријатните изненадувања од Makpress.mk и ANNE Semonin Hotel Russia продолжуваат и оваа недела. Бидете со Makpress.mk и станете потенцијален добитник на една од наградите.Автор: Администратор
Објавено на: 21/03/2017 17:56