Многумина од нас нема да знаат ни како да ги прочитаат екипите одиграни на овој тикет но таков не е случајот со Трајан од Скопје за кого вчерашниот ден беше повеќе од среќен.

Скопјанецот Трајан ни прати добитен тикет од вчера каде што успеал да погоди 7 натпревари и да ќари 150.000 денари.

Со среќа да си ги троши :)

Дифтари му донесоа 150.000


Автор: Администратор
Објавено на: 22/03/2017 17:12