Ретко кој ги знае фантастичните изведби на Воениот оркестар при Армијата на Република Македонија.

Една од нив е легендарната едно име имаме од доајенот на македонската музика Јонче Христовски.

Погледнете како оваа нумера звучи во интерпретација на Воениот оркестар на Армијата на Република Македонија.Автор: Администратор
Објавено на: 06/04/2017 17:31