Galaxy S8 и S8 Plus се веќе достапни за претпродажба во Америка, а Samsung веќе ја започна рекламната кампања за нивниот нов производ.

Првото видео за овој уред, кај интернет публиката поминува под очекувањата поради тоа што самиот комерцијален спот е фокусиран на надворешниот изглед на Samsung galaxy S8 а не на неговите софтверски потенцијали.

Погледнете го видеото и оценете сами.Автор: Администратор
Објавено на: 11/04/2017 08:03