Доколку мислевте дека само со кафе може да се расоните и да го почнете денот, тогаш се излажавте. Овие намирници може многу побрзо да ве расонат:

Овесна каша

Вода

Јаболков оцет

Зелено овошје и зеленчук

Мента

Јајца

Пробајте некое утро и ќе се изненадите од ефектот.Автор: Администратор
Објавено на: 21/04/2017 05:30