Радио Телевизија Србија на 4 мај 1980 година ја прекина програмата за да соопшти дека почина Јосип Броз Тито.

Еве како беше пренесена првата информација во јавноста за смртта на Претседателот на Југославија.Автор: Администратор
Објавено на: 04/05/2017 11:13