Македонците и овој пат ја покажаа својата креативност на социјалните мрежи. Во прашање беше Путин и неговата изведба на пијаното пред средбата со Кинескиот Претседател Кси Џинпинг. (Името е преведено од google translate).

Во првата верзија, Претседателот на Русија ја свири Македонско девојче додека во втората верзија, следбениците на српската народна музика ја поткреваат атмосферата пред настапот на Аца Лукас во Скопје со пијано верзија на Волиш ли ме!

Редакцијата на Makpress.mk силно верува дека Македонско девојче е вистинската опција за Владимир Путин :)Автор: Администратор
Објавено на: 17/05/2017 02:25