Во светот постојат личности кои имаат неверојатна физичка сличност и изглед со голем број на познати фудбалери.

Овој пат се поставува прашањето: Спиеш ли мирно Лука Модриќ?

Спиеш ли мирно Лука Модриќ?


Автор: Администратор
Објавено на: 19/05/2017 12:04