Се чини дека главната вест по изборот на новата Влада беше односот на Талат Џафери по завршување на процедурата за гласање.

Кога пратениците на СДСМ станаа да се упатат кон свечената сала за да им го честитаат изборот на новиот Премиер и пратеници, Талат Џафери во свој стил им викна: Седите море луѓе, седите бе еј!Автор: Администратор
Објавено на: 01/06/2017 08:50