Драматична брачна сцена осамна на интернет.

Изнервирана жена дојде да го бара мажот во една од локалните кладилници. Нивната кавга, која ја снимаа сеирџии, стана апсолутен хит на балканските портали.

Иако си „кажаа“ се по список и мажот и жената, сепак на крај тој што глумеше фраер, виде - не виде си тргна накај дома :)Автор: Администратор
Објавено на: 16/06/2017 02:54