Сите оние кои побарале некоја услуга на интернет, речиси секогаш наидувале на „ремет“.

Но оние кои немале искуство во барањето на помош на интернет веројатно неможеле да претпостават што ги очекува.

Таков е случајот со еден пар од Америка кои сакале да го овековечат моментот на запросување. Но од кога се сликале забележале дека на сликата има позадина која и не им се вклопува во нивната романтика.

Па така ги замолиле своите фб и твитер пријатели да им помогнат во фотошопирањето на фотографијата.

Предизвикот бил прифатен а еве ги резултатите:

Кога ќе ги замолиш другарите да ти помогнат за фотошоп (Галерија)


Автор: Администратор
Објавено на: 03/07/2017 11:18