Во предворјето на црквата „Св. Софија“ вечер, во рамки на Охридско лето, ќе биде изведена театарската претстава „Меџик Нешнл“.

Станува збор за концертно шоу во режија на Јон Карамитру.

Изведбата е на Националниот театар И.Л. Карагиале од Букурешт, Романија.Автор: Администратор
Објавено на: 07/08/2017 11:15