Viber воведува нова опција која ќе израдува многумина. Една од водечките апликации за комуникација, сега веќе нема да ги брише контактите, туку дури и да го промените бројот на мобилниот, тие ќе останат во Viber и нема да се мачите да ги препишувате.

Покрај зачувувањето на телефонските броеви, од сега при промена на телефонски апарати автоматски ќе се пренесуваат и вибер пораките кои досега доколку се активираше вибер на друг телефон се бришеа.Автор: Администратор
Објавено на: 16/08/2017 16:14