При возење на секојдневната рута, еден шофер во Јапонија забележал виножито а сосема случајно го забележал и неговиот крај. Или почеток.

Оваа несекојдневна глетка ја овековечил со фотографија која потоа за многу кратко време беше масовно споделувана на социјалните мрежи.

Почеток или крај на едно виножито. Проценете сами


Автор: Администратор
Објавено на: 24/08/2017 02:22