Во Велика Британија се повеќе е застапен “бизарниот“ тренд “догинг“ каде што се парови повикуваат луѓе кои не ги познаваат да ги гледаат додека имаат секс. Појавата “догинг“ психолозите ја класифицираат како сексуална настраност.

На социјалните мрежи се закажува времето и местото на сексуланиот чин и се повикуваат сите заинтересирани да дојдат и да го проследат сексуалниот однос меѓу паровите. Полицијата на Велика Британија е информирана за оваа појава но е немоќна да превземе било што, бидејќи Законите во Велика Британија дозволуваат секс на јавно место се додека не вознемирувате никого и доколку некој не ве пријави по таа основа, полицијата има врзани раце. Покрај ова Британската полиција истакнала дека се поголем е бројот на “воајери“ кои доаѓаат додека паровите имаат секс за да мастурбираат.

Најчести локации за секс се темните паркови во Лондон и неприметливите паркинзи, а во најголем број од случаите паровите имаат секс во своите автомобили.


Бизарен секс тренд во Велика Британија

Покрај ова на социјалните мрежи се појави и “знаковна азбука“ за овој тренд па така доколку светлата на колата се запалени тоа е знак дека смеете да се доближите до нив а до колку се изгаснати можете да ги посматрате само од далеку.Автор: Администратор
Објавено на: 26/10/2016 00:33