Филмовите најчесто се погрешна слика за сексот па сите работи не изгледаат баш нормални, така романтични и вистински кај реалните парови. Обично таму сексот започнува на заоѓањето на сонцето и трае речиси цела ноќ. Реалноста е друга а тоа го докажа и последното истражување.

Маратонскиот секс сепак не постои. Најдобриот секс трае меѓу седум и тринаесет минути, а сексот под три минути се смета за секс на брзина и тоа е лошо. Подолг секс од петнаесет минути ќе го замори и машкото и женското.

Но, бидејќи на жените секогаш им е потребно подолго време за да стигнат до оргазам, потребна е подолга предигра.

Многу од машките сметаат дека ако сексот е подолг повеќе ќе уживаат. Жените се свесни дека не е така но им е страв да го кажат тоа искрено да не бидат сфатени погрешно.Автор: Администратор
Објавено на: 22/10/2017 23:44