„Warner Bros“ нарачале нова серија за приказната на Супермен, објави „Screen Rant“. Шоуто ќе се вика „Metropolis“, а 13 епизоди веќе се договорени за него.

Тој ќе ја раскаже приказната на Кларк Кент пред да стане Супермен. Се очекува дека главните ликови во продукцијата ќе бидат Луис Лејн и Лекс Лутер.

Продукцијата најверојатно ќе има врска со „X Files“. Главните ликови ќе истражуваат различни научни и окултни феномени пред да се појави Супермен.

Новата продукција ќе биде дел од претстојната услуга за стриминг на „DC“.Автор: Администратор
Објавено на: 05/02/2018 21:52