Од седум часот изутрината зголемена е фреквенцијата на возила на граничниот премин Деве Баир меѓу Република Македонија и Република Бугарија.

Фреквенцијата на возила е зголемена, но нема подолги задржувања од вообичаените 15-тина минути потребни за редовна пасошка контрола.Автор: Администратор
Објавено на: 06/04/2018 14:48