Во текот на велигденската ноќ во Итната медицинска помош немало зголемен број јавувања.

Од таму за МИА информираат дека дека ноќеска во Брзата помош имало вообичаен број и тип интервенции.

Од 19 часот на 7 април до денеска изутрина до 7 часот, во Брзата помош имало само триесетина јавувања и немало поголеми интервенции.Автор: Администратор
Објавено на: 10/04/2018 10:32