Емоциите на легендарниот коментатор на Хрватската телевизија Драго Чосиќ надвладеа и на натпреварот на Хрватска против Англија во кој „Коцкестите“' обезбедија историско финале.

„Супер Марио нè носи пред портите од рајот....“, ечеше во преносот на хрватската телевизија.Автор: Администратор
Објавено на: 12/07/2018 04:23