Huawei започна со продажба на нов спектар на заштитни маски наменети за водечките модели на брендот Mate 20 и Mate 20 Pro. Новиот асортиман на заштитни маски на компанијата е специјално прилагоден на секој од моделите за да им даде уште повеќе стилски и елегантен изглед, а не да го пренасочи вниманието од нивниот иновативен дизајн. Потрошувачите имаат избор помеѓу речиси невидливата силиконска верзија, подебелите гумени верзии и ултра-стилскиот и практичен тип од серијата SmartView .

Новите SmartView маски, дизајнирани специјално за Huawei Mate 20 Pro, се едни од најиновативните на пазарот и се совршено усогласени со вградениот сензор за отпечаток и технологијата за препознавање на лицето, користејќи 30 илјади виртуелни клучни точки од лицето на корисникот. Заштитните маски SmartView се исто така прилагодени со уникатната конфигурација на Mate 20 Pro. Благодарение на револуционерниот дизајн на Huart's Samplemart, тие се претвораат во одличен додаток на Mate 20 Pro.

Сопствениците на Mate 20, исто така, не се занемарени. Huawei создаде нови маски за овој модел кои воопшто не го исклучуваат звукот на аудио системот на паметниот телефон. SmartView маските на Huawei се достапни на сите продажни места кои се партнери на Huawei во Македонија.Автор: Администратор
Објавено на: 16/11/2018 16:31