Форум на тема „Предизвиците на компаниите за изнаоѓање квалитетна работна сила во модерното време“ ќе се одржи денеска во Тетово.

Ова е прв дел од форумот, што го организира проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива, имплементиран од ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал и четирите клучни партнери: Стопанската комора на Македонија, Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ, Стопанската комора на северозападна Македонија и Сојузот на стопански комори на Македонија.Автор: Администратор
Објавено на: 19/03/2019 09:45