Дискусија во врска со предлог на измени и дополни на Законот за финансиска поддршка на инвестициите ќе се одржи денеска во Владата на Република Северна Македонија.

На дискусијата ќе се обрати заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, а ќе присуствуваат и други министри во Владата, директори на државни институции, како и претставници на стопански комори.Автор: Администратор
Објавено на: 19/03/2019 10:02