Во СВР Куманово денеска е пријaвено дека во монтажните тоалети, во близина на поранешен хотел „Кристал” има починато 29 годишно лице.

По овластување на Основен суд Куманово увид извршила екипа на СВР Куманово.

– Според наодот од лекар мртвопроверител, причината за смртта била предозирање со опојни дроги, се наведува во соопштението на СВР Куманово.Автор: Администратор
Објавено на: 26/09/2019 02:20