Паметните телефони и технологијата денес нудат бројни можности луѓето на своите фотографии да изгледаат поубаво и речиси совршено.

Меѓутоа, се појавија и апликации кои „ја отстрануваат“ шминката од фотографијата. Така, со смарт-програмата „Мејк-Ап“ (MakeApp) може да видиме како лицето на која било фотографија или видео изгледа без шминка.Автор: Администратор
Објавено на: 10/01/2020 11:19