„Амазон“ пушти во продажба мини-правосмукалка за работната маса и просторот околу компјутерот што секојдневно го користиме.

Направата работи на литиумски батерии со капацитет од 400 минути, кои се полнат преку УСБ-излез, со полнач за телефон, или преку компјутерот. Уредот наречен „Одистар“ чини 16 долари (13,3 евра).

Оценката на корисниците засега е 4,3 / 5.Автор: Администратор
Објавено на: 03/02/2021 14:54