Во текот на утрешниот ден поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без струја ќе останат корисниците од неколку улици во општините Кисела Вода, Гази Баба и Сарај.

-Без струја од 10:30 до 14 часот, ќе бидат корисниците од дел од ул. „Милан Мијалковиќ" и „Кара Трифун", од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар Поп Трајков", броеви 22 до 33, ул. „Габреж", броеви 4 до 19, ул. „Ташко Караџа", броеви 19 до 24, од 08:30 до 13 часот, корисниците од дел с.Глумово, Шишево и Матка, и од 08:30 до 14 часот, корисниците од дел од ул.„Драчевски Пат" подул 2 во Драчево, информираат од РЦУК Скопје.Автор: Администратор
Објавено на: 03/03/2021 12:08