Од 22.00 часот (25.03.2021) до 05.00 часот (26.03.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење.

Во текот на изминатото деноноќие (25/26.03.2021) пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 571 прекршок.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата и сите заеднички да придонесеме за спречување на ширењето на Ковид 19.Автор: Администратор
Објавено на: 26/03/2021 12:09