Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека на 23.06.2021 (среда), поради официјална посета на странска делегација на Република Македонија, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на поширокото централно подрачје на градот Скопје.

За таа цел, МВР апелира до граѓаните - учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите кои што ќе ги издаваат полициските службеници.Автор: Администратор
Објавено на: 22/06/2021 16:46