Поради уличен дефект на цевка со пречник од 100 милиметри на улицата „Скоевска“ 111б во населбата Радишани, вечерва прекинато водоснабдување имаат корисниците од улиците „Ѓоре Ѓоревски“, „Симче Настевски“ и „Скоевска“.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 20:30 часот до санирање на дефектотАвтор: Администратор
Објавено на: 23/06/2021 00:25